مقدمه
Introduction
بوی بد دهان، که به آن هالیتوزیس نیز گفته میشود، میتواند ناشی از عواملی مانند بهداشت دهان و دندان ضعیف، مصرف غذاهای معطر مانند سیر و پیاز، خشکی دهان، عفونتهای دهانی و برخی بیماریها باشد. علائم آن شامل بوی ناخوشایند، طعم نامطبوع در دهان و احساس خشکی است. برای درمان بوی بد دهان، رعایت بهداشت دهان و دندان از جمله مسواک زدن و استفاده از نخ دندان، نوشیدن آب کافی، اجتناب از غذاهای معطر و مراجعه به متخصص بیماری های دهان در صورت ادامه مشکل ضروری است. همچنین، جویدن آدامسهای بدون قند میتواند به تحریک تولید بزاق و کاهش بوی بد کمک کند.
ویژگی های خدمت
Service Property
ارزیابی دندانی
بررسی مشکلات دندانی و بیماری های لثه
معاینات کامل دهانی
ارزیابی مشکلات گوارشی و درگیری سینوس ها
درمان
تجویز دارو و دهانشویه جهت کاهش بوی بد دهان بعد از شناسایی علت
آموزش
آموزش و علل ایجاد کننده بوی بد دهان وروش های پیشگیری از آن به بیماران
نحوه و فرآیند جراجی زیبایی بینی
The process and method
برای درمان بوی بد دهان اول باید منشا بوی بد مشخص شود. به همین منظور متخصص بیماری های دهان در ابتدا بررسی میکند که آیا منشا بوی بد مربوط به حفره دهان و مسیر گوارشی است یا مربوط به سینوس ها و حفره بینی. در صورتی که منشا بوی بد دهان حفره دهان و مسیر گوارشی باشد نیاز به معاینه و ارزیابی دقیق دندانها با استفاده از رادیوگرافی های دندانی و معاینه لثه ها از نظر وجود عفونت، جرم و پلاک زیر لثه ای است. در دهان همه ما انواع مختلفی از میکرواورگانیسمها شامل باکتریهای مختلف و قارچ ها مثل کاندیدیازیس رشد میکنند برخی اوقات تعادل موجود در دهان برهم خورده و گروهی از باکتری ها یا قارچ ها بیش تر از اندازه تکثیر می شوند و جمعیت بیشتری در محیط دهان پیدا میکنند. بر هم خوردن این تعادل میتواند منجر به بوی بد دهان و برخی مشکلات دیگر شود. کنترل بار میکروبی دهان میتواند به کاهش بوی دهان کمک بسیاری کند.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاق. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
بوی بد دهان میتواند نشانهای از وجود برخی بیماری های زمینه ای باشد. به عنوان مثال، در بیماران دیابتی، عدم کنترل قند خون میتواند منجر به تولید کتونها شود که بوی خاصی شبیه به بوی استون ایجاد میکند. همچنین، مشکلات کبدی ممکن است باعث تولید بوی نامطبوعی شبیه به بوی ماهی شوند، در حالی که اختلالات کلیوی میتوانند بوی ادرار را در دهان ایجاد کنند. علاوه بر این، بیماریهای گوارشی مانند برگشت اسید معده میتوانند باعث بوی بد دهان شوند. بنابراین، بوی بد دهان ممکن است نشانهای از یک مشکل جدیتر در بدن باشد و در صورت بروز مداوم، نیاز به ارزیابی دقیق دارد.
